Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA MobilePay PayPal

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Produktinformation
På elkomp.dk (EK) oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til EK via shop
@bramtech.dk.  

Restsalg
Varer placering i gruppen "Restsalg!", er udgåede varer som sælges til en særlig lav pris. Varerne leveres ikke altid i original forpakning.


Afbestilling
Ønsker du at afbestille hele eller dele af din ordre, kan dette gøres ved at sende en mail mærket "Afbestilling" til 
shop@bramtech.dk. Husk at angive ordrenummer.

Betaling
Kortbetaling:
Betaling med kort foregår via en krypteret linje, og er 100% sikker. Der kan betales med Dankort, VISA/Dankort, MasterCard, VISA Electron, American Express.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

PayPal:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PayPal i krypteret form (SSL). Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra BTS.

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside. 


Kontooverførsel:
Ordren sendes så snart EK har modtaget betalingen. Er betalingen ikke EK i hænde senest 2 uger efter afgivelse af ordrebekræftelse, bliver ordren annulleret. Ved kontooverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.  

Faktura: 
Erhvervskunder kan vælge at betale med faktura. Betalingsfrister er angivet på faktura, som sendes pr. mail ved afsendelse af ordren. EK kan til enhver tid afvise en virksomhed.

MobilePay Online: 
Beløbet trækkes fra dit valgte kort, ved afsendelse af ordren.


Levering
Ved bestilling på hverdage inden kl. 15.30, afsendes lagervarer indenfor 1-2 hverdage, mens ikke lagerførte varer typisk afsendes indenfor 7-14 hverdage. Ordrer vil blive afsendt hurtigst muligt! Ved spørgsmål til levering, er du velkommen til at kontakte os. Du kan vælge enten GLS, PostNord eller afhentning. Lagervarer kan afhentes indenfor 1-2 hverdage ved bestilling inden kl. 15.30 på hverdage. Ved levering med GLS eller PostNord, modtager du altid tracking-nummer på din pakke.


Reklamation
Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos EK, i overensstemmelse med reglerne i købeloven. Dette gælder ikke for "PRE-USED" varer, her er der 3 måneders garanti, løbende fra den dag du modtager produktet.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, kontakt os da altid inden du afsender produktet. Ved visse produkter kan vi måske afhjælpe fejlen uden at skulle have produktet retur.

Skade på produktet, som skyldes brug af produktet hvortil det ikke er bestemt, forkert brug eller groft misbrug eller anden skadevoldende adfærd, er ikke dækket af reklamationsretten.

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles EK inden rimelig tid efter varens modtagelse. Reklameres der inden 2 måneder efter modtagelse af varen, anses reklamationen altid for at være rettidig.

Det opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen.

En eventuel reklamation skal indsendes eller afleveres til:
BramTech aps (CVR-nr. 25495284)
Grisbækvej 4
6740 Bramming
Att.: Reklamation

Vedlæg altid en kopi af fakturaen, hvorpå der er skrevet en kort beskrivelse af den givne reklamationen.

Varer der returneres pr. efterkrav eller sendes uden porto, nægtes modtagelse af EK.

Fortrydelsesret 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til shop@bramtech.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet 
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: El-tavler over 20 kg. 

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 500,-

 

Ingen fortrydelsesret

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, er der ikke fortrydelsesret på.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

BramTech aps (CVR-nr. 25495284)
Grisbækvej 4
6740 Bramming

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale med os. 

Ved returnering bedes du bruge Post Danmark eller GLS - ikke alternative pakke distributører, da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du skal sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.


Varer der returneres pr. efterkrav eller sendes uden porto, nægtes modtagelse af EK. 


Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende
Der gælder de samme betingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation:

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny reklamationsperiode. BTS forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er EK i hænde. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 2 % pr. påbegyndt måned.

 

 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos elkomp.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på elkomp.dk er:

Henrik Stengaard Olesen

Indehaver af BramTech aps

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på:shop@bramtech.dk. 

 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores support på telefon 22 23 00 17. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

 

  
Hjemmesiden 
www.elkomp.dk drives af firmaet:
BramTech aps CVR nr: 25495284
+45 75 19 05 02, Grisbækvej 4, DK-6740 Bramming
 
Forbehold for ændringer
EK forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 05-03-2018

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

BramTech aps

Grisbækvej 4

DK-6740, Bramming

E-mail: shop@bramtech.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

______________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

 

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)